It's times like these you learn to live again

Hej! Det har hänt mycket på sista tiden, men jag har tyvärr tröttnat på att blogga. Jag har kommit fram till att jag hellre har kul och gör mycket saker än sitter hemma och funderar vad jag ska skriva på bloggen. Visst går det att kombinera både&, men jag har kommit fram till att jag varken vill eller orkar göra det. Kanske jag smäller upp något inlägg nångång i framtiden, man brukar ju ändra sig.

Kan bara säga att jag lever livet och jag älskar det! :)

Adjö bloggen
/er Madeleine

I remeber every word you said


Favorit i repris - Michelle
Är hemma från skolan idag, mår helt enkelt inte så bra. Men det har nog redan blivit bättre efter att jag sovit några extra timmar. Nu ska jag masa mig ut i solen klädd i bikini och äta morgonmål, hoppas att ni har det bra! ♥


Sommartider

Hej mina solstrålar!
Jag sitter/ligger ute i solen med Jenni och Fia och steker, härligt! Vi lyssnar på Gyllene Tider - Sommartider , sommarfeelis! Angående gårdagskvällen så var den nog riktigt lyckad för min del! Tror jag.

Haha, Fia hade just ett bi som hade fastnat i hennes hår, och Jenni tyckte att hon hörde åska så hon rusade in.
Knasigt.
Ha det bra mina favoriter!

Better days are gonna get better

Idag fick jag sova ut ordentligt, skönt! Har inte sovit tillräckligt många timmar sedan förra helgen. Idag har jag också legat ute i solen och stekt, sedan räffsade jag för att få ihop lite pengar. Jag älskar det här vädret! Fast nu har det börja dyka upp moln på himlen, hoppas att dom försvinner! :o Nu ska jag snart hoppa i duschen och ikväll blir det Åminne.

Ha det bäst!


I really want you

Jag har ett problem. Jag ska till stan idag, och jag vet inte om jag ska tvätta håret eller inte. Haha, oj vad stort problem, tänker ni. Men det är det faktist. Mitt hår påminner lite om ett smörpaket, men det skulle vara så onödigt att tvätta det idag då jag ändå ska tvätta det imorgon. Om jag lägger upp håret så syns det väl ändå inte så bra? Eller vad säger ni?

På tal om något annat, sommaren börjar vara här. Igår vad jag och Jenni ute och traskade i endast minishorts och topp. Lite konstiga blickar fick vi väl, men vadåå vi vet ju att vi är heta ;). Skämt åsido.

Nu ska jag kolla hur det går för mina kokande makaroner,
pusi pusi, ni ska ha det så bra älsklingar!


Nu pyser vi!


.____.

Okej, jag tar nog bloggpaus igen. Jag hatar att blogga nuförtiden. Kanske borde jag ta bort bloggen helt?

Återkommer kanske senare.


Bloggen

Hej bloggen, det var längesen sist.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, eller varför jag skriver. Jag har tröttnat på att blogga. Jag finner ingen mening med det. Under den här perioden när jag inte har bloggat så har jag slappnat av mer. På det sättet att jag inte har behövt tänka "oj hede ska ja skriv på bloggen, hede måst ja blogg om", osv. Jag har mer levt livet och tagit tillvara dagarna. Inte hela tiden tänkt att jag måste sätta mig framför datorn och skriva om vad jag har gjort. Inte för att jag förr skrev om allt jag gjorde heller, men ni förstår vad jag menar. Jag har mått bättre och hunnit med mer saker, inte känt någon press på att jag måste blogga och alltid ha någonting att blogga om.

Nu kanske jag börjar knapra ihop några små inlägg igen, beror på om jag vill&orkar&känner för det. Jag gör precis som jag gjorde förr, bloggar för min egen skull och inte för mina läsare. Fast visst uppskattar jag läsare och kommentarer, det är absolut inget fel på det! När jag tänker efter så skulle det faktist vara bra om någon kom med tips på vad jag skulle kunna blogga om, vad ni läsare vill se.?

Jag är också sugen på en ny design, om jag desginar om här någon dag så kanske inspirationen till att blogga kommer tillbaka..?


Det fick bli en gammal goding (när jag ännu hade
vitt hår), jag&Jenni älsklingen ♥.


Vi hörs, ni ska ha det bäst!
pussar&kramar,

RSS 2.0