Bloggen

Hej bloggen, det var längesen sist.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, eller varför jag skriver. Jag har tröttnat på att blogga. Jag finner ingen mening med det. Under den här perioden när jag inte har bloggat så har jag slappnat av mer. På det sättet att jag inte har behövt tänka "oj hede ska ja skriv på bloggen, hede måst ja blogg om", osv. Jag har mer levt livet och tagit tillvara dagarna. Inte hela tiden tänkt att jag måste sätta mig framför datorn och skriva om vad jag har gjort. Inte för att jag förr skrev om allt jag gjorde heller, men ni förstår vad jag menar. Jag har mått bättre och hunnit med mer saker, inte känt någon press på att jag måste blogga och alltid ha någonting att blogga om.

Nu kanske jag börjar knapra ihop några små inlägg igen, beror på om jag vill&orkar&känner för det. Jag gör precis som jag gjorde förr, bloggar för min egen skull och inte för mina läsare. Fast visst uppskattar jag läsare och kommentarer, det är absolut inget fel på det! När jag tänker efter så skulle det faktist vara bra om någon kom med tips på vad jag skulle kunna blogga om, vad ni läsare vill se.?

Jag är också sugen på en ny design, om jag desginar om här någon dag så kanske inspirationen till att blogga kommer tillbaka..?


Det fick bli en gammal goding (när jag ännu hade
vitt hår), jag&Jenni älsklingen ♥.


Vi hörs, ni ska ha det bäst!
pussar&kramar,

Kommentarer
Postat av: Anonym

gillar du mer din nya värj en den gamla ? alltså vitt elr int vitt ;)

2010-05-12 @ 17:37:02
Postat av: Madeleine

Jag fattade inte riktit va du menade men jag har väl alltid haft vitt? ^^

2010-05-12 @ 18:47:28
URL: http://madeleinesdag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0